Pianoles aan huis

Mijn pianolessen vinden plaats bij de leerling thuis.
Voordelen van thuis les krijgen:

  • U krijgt les in uw eigen omgeving
  • U krijgt les op uw eigen piano
  • U bent geen tijd kwijt aan reizen of wachten

Ik geef alleen privélessen. De lessen  worden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen en de mogelijkheden van de leerling. Ook de pianoboeken en de muziekstijl worden samen met de leerling gekozen.

Mijn lessen vinden plaats in een informele en ontspannen sfeer. Het belangrijkste is dat u plezier beleeft aan muziek en aan het (leren) pianospelen in het bijzonder. Daarnaast zijn goede vorderingen natuurlijk belangrijk. Ik zal er alles aan doen om mijn leerlingen te stimuleren.

Ik heb ervaring met leerlingen van alle leeftijden: van 5 tot 85 jaar. Ook geef ik les aan beginnende leerlingen en (ver-)gevorderde leerlingen.

Muzieksleutel